Zety Roses

Info Facebook TZR

Natural Life Semakin Popular

Assalamualaikum dan Selamat Petang Alhamdulillah.. Semakin hari produk ZR Natural Life semakin mendapat tempat di hati pelanggan kami. Bagi yang belum mencuba tak rugi cuba produk yang halalan toiyibban ni. Inshaallah sesuai semua jenis kulit. Ramai yang mencuba dan repeat order berterusan. . Anda happy.. Kami juga terlebih happy..  

ID Kate

Assalamualaikum & Selamat Malam.. Kate di Taman Zety Roses(TZR), Terengganu. Gambar kate musim bunga cycle lepas. Wajahnya dah dijadikan background kepada katalog Sabun Ros ZR Natural Life.. Cantik kan kate ni..dah lah tu wangi pula dia ni.. Jgn lupa sabun muka bersih2 sebelum tido ya..terutama kita mak2 durisss muka berminyak2 dek krn hari2 mengeros kan..saya …

ID Kate Read More »

ID Evelyn

Assalamualaikum & Selamat Malam.. Moga mimpi yg indah2 ya semua..❤️❤️ Evelyn..antara id klasik yg saya sayang.. Bunganya berjambak2 & wangi juga.. Selalu saya tak berkesempatan up dia.. Ptg tadi ternampak terus snap gambar dia.. Follow jadual yg saya buat kan tu…InsyaAllah masuk musim bunga je blh menikmati kembangan roses..bahagia sangat.. 18/10/2020 #tamanzetyrosestzrterengganu #rosegarden    

Kunjungan Dato’ Naib Canselor UMT Ke TZR

Assalamualaikum 19 Oktober 2020 Menerima kunjungan mahabbah dari seorang wanita yg saya sayangi. Kegigihan & ketabahannya sentiasa memberi inspirasi buat diri ini. Dalam kesibukan sempat bertamu walau sekejap, dgn pertemuan yg sangat bermakna.. Hadirnya memberi seribu kebahagiaan. Menaut lagi rasa kasih yg pernah ditumpahkan sebelum ini. Saling tidak tumpah seperti seorang ibu. Sangat penyayang orangnya.. …

Kunjungan Dato’ Naib Canselor UMT Ke TZR Read More »

Success consists of going from failure to failure with no loss of enthusiasm

Assalamualaikum & Selamat Pagi.. “Success consists of going from failure to failure with no loss of enthusiasm” Bila kita gagal tdk semestinya kita tdk akan berjaya..krn kejayaan sebenar dtg dari pengalaman bermakna melalui kegagalan… Never give up on your dream..perseverance is all important💪💪. All the best buat sahabat2 muka buku ku semua ya❤️❤️ Pusing2 depan..pusing2 …

Success consists of going from failure to failure with no loss of enthusiasm Read More »

Kelebihan dan Khasiat Pokok Bunga Ros

Sememangnya, terdapat pelbagai kelebihan dan khasiat pokok bunga ros. Antaranya ialah: 1. Dari sudut pandangan Islam, kisah mengenai Bunga Ros atau Mawar telah dinyatakan di dalam Kitab Suci Al-Quran – Juzuk 27: Surah Ar-Rahman Ayat 37-38 maksudnya : Selain itu (sungguh ngeri) ketika langit pecah-belah lalu menjadilah ia merah mawar, berkilat seperti minyak; Maka yang …

Kelebihan dan Khasiat Pokok Bunga Ros Read More »

Klik Untuk Chat