Zety Roses

Previous
Next

"we specialize in roses"

Antara dua ID yang menjadi peminat ramai dan  sentiasa berbunga apabila tibanya musim bunga di Taman Zety Roses (TZR), Kg Tanjung Aur. Jln Pantai Ali, Hulu Terengganu, Our Lady of Guadalupe (Olog) berwarna pink dan Heart yang merah menyilau. Kedua-dua ID ni adalah kategori ID Special.

ROS-ROS KOLEKSI DARI TAMAN ZETY ROSES (TZR)

JOM LIHAT KATALOG BUNGA ROS KAMI

Lain-lain pokok jualan di taman zety roses

advanced divider

SELAMAT DATANG

Taman Zety Roses

Taman Zety Roses adalah satu perniagaan yang menawarkan jualan pelbagai jenis ros dan beberapa servis berkenaan dengan Bunga Ros. Dengan tagline “We Specialize In Roses” membuatkan Taman Zety Roses dapat menambat hati penggemar bunga Ros. Taman Zety Roses merupakan pusat jualan Ros No.1 dan paling popular di Malaysia.

Bagi mereka yang baru bermula meminati bunga Ros tetapi tidak arif tentang teknik penanaman dan penjagaannya, Zety roses juga menyediakan servis bagi membantu mereka yang memerlukan perkhidmatan ini.

Purity in Perfection

ZETY ROSES NATURAL LIFE

Produk-produk kecantikan secara alami berasaskan bunga Ros. Formulasi khas daripada Dr. Zety, pemilik Taman Zety Roses (TZR), Terengganu, taman ros tanah rendah pertama dan terbesar di Malaysia. Kepada yang suka berkebun, ini adalah produk semulajadi berasaskan pati minyak ros, tanpa bahan kimia yang boleh melindungi kulit kita semua dari bahang panas cahaya matahari. Mencantikkan dan merawat kulit secara keaslian sentuhan alami. Produk Halalan toyyiban dan mesra solat. Bersih lagi suci.
advanced divider

blog zety roses

Koleksi Produk zety Roses

advanced divider

” We Specialize In Roses”

Katalog Bunga Ros
We Specialize In Roses

Katalog Bunga Ros

KIT PENJAGAAN ROS
We Specialize In Roses

KIT PENJAGAAN ROS

ZETY ROSES NATURAL LIFE
We Specialize In Roses

ZETY ROSES NATURAL LIFE

Ros Tahan Panas

Satu-satunya Taman Ros tahan panas pertama dan terbesar di Malaysia.

Pembekal Ros

Membekal pelbagai jenis Ros Tahan Panas di Malaysia.

R & D

Menghasilkan produk penjagaan ros berasaskan R&D

Mencari Bunga Ros yang Cantik, Segar Dan Berkualiti? Kami Ada Pakej Promo Yang Menarik Untuk Anda. Jom Beli Dengan Zety Roses

"We Specialize In Roses"